2010. január 5., kedd

Hogyan hódítsd vissza barátnődet, miután elhagyott? - talán csak egy bocsánatkérésen múlik az egész

Ha elhagyott bennünket párunk, általában az első kérdés, ami felmerül bennünk, hogy hogyan kaphatnánk őt vissza? Mindjárt az elején olyan mellbevágó az érzés, mikor felismered, mennyire szereted őt, és mennyire törődtél vele. Valószínűleg ez korábban fel sem tűnt, csak akkor, amikor már túl késő. Most, hogy otthagyott, érzed az elviselhetetlen fájdalmat, és bármit megtennél, hogy visszaszerezd őt.

Az alábbiakban mutatok néhány dolgot, amik a segítségedre lesznek azon törekvéseidben, hogy hogyan hódítsd vissza őt egyszer, s mindenkorra.

Bizonyára elkövettél néhány őrültséget a kapcsolatotok idején, de ezzel mindannyian így vagyunk, ne tépd magad ezért.

Hogyan tovább? Ha igazán úgy érzed, hogy vissza kell őt szerezned, akkor el kell felejtened a régmúlt sérelmeit, és itt az ideje az újbóli fellángolásnak.

Ha Te követtél el valami olyan hibát, ami a szakításhoz vezetett, és ezért bocsánatot kell kérned, akkor itt az alkalom, hogy jóvá tedd, ami történt. Valójában nem elég egyszerűen bocsánatot kérni, meg kell értened, hogy valójában miért kérsz bocsánatot.

Nem kell újraírnod a történelmet annak érdekében, hogy visszaszerezd őt, viszont meg kell találnod a módját, hogy ne a múltat próbáld jóvátenni, hanem egész egyszerűen építsd újra a kapcsolatotokat!

Ha szeretnéd, hogy igazán sikeres legyen az ex visszaszerzése, van két dolog, amiről nem szabad megfeledkezned. Az első: Talán azt gondolod, hosszasan magyaráznod kellene a bizonyítványod?
Ha nem vagy vele őszinte, akkor csak az időtöket vesztegeted – az övét és a sajátodat is.

A második, hogy ha megcsaltad, meg kell találnod a módját, hogy bizonyossága legyen arról, hogy ez nem fog többé előfordulni. Ha máshogyan bántottad meg, ki kell derítened, mi okozta, és ezt legközelebb hogyan előzheted meg. Bizonyítsd be neki, hogy többé nem fordulhat elő hasonló eset, és ezzel vissza is tudod szerezni az exedet egyszer s mindenkorra.

És végül, amikor vele beszélsz, a bocsánatkérésedből már tudni fogja, nem akarod őt elveszíteni. Viszont hagynod kell neki elég időt ahhoz, hogy legyen ideje átgondolni a dolgokat, és hogy valójában mit szeretne. Ha nem adsz neki elég időt, azzal frusztrálttá teszed, ami csak félreértésekhez vezet, tehát ne kényszerítsd őt, hogy olyan döntést hozzon, amire még nem készült fel.

Hogy ne csinálj még több butaságot, és a helyes mederbe tereld a kapcsolatotokat, erre szükséged lesz:

Mit kell tenned, hogy szerelmed visszamenjen hozzád?

(katt a linkre!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése