2010. január 31., vasárnap

Szakítás után újra szerelem

Én Még Mindig Szeretem Őt, De Ő Már Nem Szeret – Hogyan Lobbantsuk Lángra a Szerelmet, Amikor Úgy Tűnik, Már Nincs Remény?


Amikor abban a szituációban találod magad, hogy a Te szerelmed még változatlan, de ő már ezt nem viszonozza, egy igen nehéz helyzet és sajnos nem ritka. Először is, egészen addig nem tudhatod biztosan párod feléd táplált érzelmeit, amíg meg nem kérdezed őt.

Bár mondhatja, hogy képtelen téged ezután szeretni, ez lehet, hogy így van. Viszont ugyanígy az is lehetséges, hogy ezt csak mondja. Lehet, hogy még mindig tudna irántad úgy érezni, ahogy régen.

Sok párnak, akik még mindig tartják egymásban a tüzet, oda jutnak, hogy erős érzelmeik ellenére is szakítanak.

Tehát lehet, hogy azt gondolod, hogy Te még mindig szerelmes vagy, de a párod már nem. Igazán nem tudhatod ezt biztosan.

Ha Te még valódi érzelmeket nyújtasz felé, jó esély van arra, hogy ő ezt viszonozza. Ez nem jelentheti azt, hogy jó ötlet lenne gyorsan újrakezdeni, mintha misem történt volna, de a tény, hogy ha érzéseitek vannak egymás iránt, az jó jel, és egyben azt is jelenti, hogy a kapcsolatotoknak van létjogosultsága.

Az az első dolog, amin el kell gondolnod, valójában mi vezethetett a szakításhoz. Még akkor is, ha nem te akartál szakítani, biztos, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban.

Ahhoz, hogy tudd, meg lehet-e szilárdítani a kapcsolatotokat, tenned kell egy próbát. Ez nem mindig könnyű de ez sajnos fontos, ha azt akarod a kapcsolatodtól, hogy működhessen.

Ne olyankor hozd fel a történteket, amikor épp minden tökéletes köztetek. Neked is rá kell jönnöd, hogy min kellene változtatnod. A dolgok nem fognak automatikusan megoldódni még akkor sem, ha mindkettőtök részéről hiba volt a szakítás

Ha azon találod magad, hogy kölcsönösen úgy érzitek, újra jóra fordult a kapcsolatotok, az még igazán nem jelenti azt, hogy hátat kellene fordítani a megtörtént dolgoknak. A dolgok mélyére kell ásnod, hogy tudd, milyen okok vezettek a szakításhoz, azért, hogy ezt legközelebb meg tudd akadályozni, és ne tudjon a kettőtök szeretete és szerelme közé állni.

A legfontosabb, hogy próbáld megérteni, mi miért történt. Ez szükséges ahhoz, hogy a működésben tudd tartani a kapcsolatot, miután helyrehoztad. Ez valóban ennyire egyszerű. Fontos, hogy ezt tisztán lásd, ha azt akarod a kapcsolattól, hogy később is működjön

Ne ess abba a hibába, hogy újból felhozakodsz a történtekkel. Ha ezt teszed, arra ítéled a kapcsolatodat, hogy ezek a hibák újra megtörténhessenek.


Ha tudni akarod pontosan mit tegyél, ezt meg kell nézned:

www.VisszaszerzemAzExem.hu

(katt a linkre!)


Párkapcsolat szakítás után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése